Keep in touch to succeed!

Keep in touch to succed este angajamentul nostru respectat față de toți partenerii care înteleg că o dezvoltare economică implica, înainte de toate, asigurarea, menţinerea, dar şi siguranța unui cadru juridic propice pentru prevenirea atragerii răspunderii, dar și a certitutinii unei evoluții durabile.

Pornind de la realitatea economico-socială contemporană, caracterizată printr-o continuă reformă legislativă, uneori complexă, alteori lapidară, în scopul adaptării activităţilor comerciale la provocările impuse de rigiditatea normelor legale regăsite atât în dreptul civil, cât şi în cel penal, venim în sprijinul partenerilor nostri cu un pachet compact de servicii juridice.

Schimbarea legislativă continuă, determină premisele necesare angajării diferitelor forme de răspundere printre care contraventională, fiscală, contractuală şi nu în ultimul rand, oricare dintre acestea putand fi transformată în mod artificial într-o răspundere penală. În vederea prevenirii atragerii diferitelor forme de răspundere, propunem partenerilor nostri soluții adaptate nevoilor concrete ale acestora.

În acest scop, am dezvoltat un sistem complex de servicii juridice materializate într-o formă completă de abordare a problemelor cu care se confruntă orice jucător de pe piaţa economică.